Maurits Hagen

  • Elegant
  • Editorial
  • Exclusief

Werkwijze

Werkwijze

Mijn stijl kenmerkt zich door een luxe editorial look. Maar wat kan je nou eigenlijk verwachten wanneer je mij als fotograaf boekt? Ik leg het je graag uit.

Een editorial stijl betekent dat ik met door mijn eigen authentieke blik het verhaal van jullie dag vertel via mijn foto’s. Jullie mogen dus gewoon jezelf zijn gedurende de dag, dan leg ik het geheel op eigen wijze vast.

Voor de bruiloft

Voor de bruiloft maken we eerst kennis met elkaar. Dat kan fysiek of digitaal. Zo leren we elkaar beter kennen en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wanneer jullie je bruiloft plannen kom je voor veel keuzes te staan. Ik denk op gebied van fotografie dan ook graag met jullie mee. Wanneer er vragen zijn kunnen jullie altijd contact met me opnemen. Kort voor de bruiloft neem ik dan ook graag de definitieve planning nog een keer met jullie door.

Op de trouwdag

Op de dag zelf volg ik jullie draaiboek. Afhankelijk van jullie wensen op gebied van fotografie plannen we momenten gedurende de dag in voor de portret- en familiefoto’s. Deze momenten zijn puur optioneel want als jullie ervoor kiezen om geen enkel fotomoment in te lassen dan is dat geen enkel probleem.

Voorbeeld momenten voor fotografie

We stemmen fotomomenten geheel af op jullie bruiloft. Bijvoorbeeld eerst een moment in de ochtend na the first look.  Aansluitend op de ceromonie de familiefoto’s. Voor het feest nog een moment om samen foto’s te maken of wat dacht je van tijdens de zonsondergang of bijvoorbeeld in het donker? Ik raad aan om niet meer dan 3 momenten in te plannen en niet langer dan 2 uur in totaal.

Tijdens de shoot zelf

Tijdens de fotoshoot zal ik rekening houden met licht en locatie en jullie in de juiste richting wijzen. Jullie hoeven zeker niet te kunnen poseren voor mooie foto’s. Het vastleggen van zoals jullie echt zijn is alleen mogelijk als jullie gewoon jezelf zijn.

 

.

Neem vrijblijvend contact op.

    Deze website gebruikt cookies. Meer info lees je op onze cookie verklaring.