Bruidsfoto’s L&V in Deventer

Deze trouwfoto’s van L&V zijn genomen in het centrum van Deventer. Deventer heeft zoveel unieke plekken om trouwfoto’s te schieten. Met het historische karakter van de binnenstad en de ligging aan de IJssel is het een klassieke setting voor elegante tijdloze foto’s.

De foto’s uit deze trouwfotoshoot zijn gemaakt op verschillende plekken rond het Deventer centrum. De eerste locatie is naast de Wilhelminabrug. Die met haar unieke karakter een mooie uitkijk op de rivier de IJssel geeft. De combinatie tussen het stedelijke en de natuur levert een mooi contrast op. De Wilhelminabrug is één van de kenmerkende bruggen van Deventer en geeft gelijk een beeld van de stad waar de foto’s zijn genomen.

De andere buiten locatie is bij het gemeentehuis van Deventer. Het gemeentehuis van Deventer heeft een modern en historisch gedeelte. De binnenplaats lijkt wel gemaakt voor een fotoshoot van een bruidspaar. Op de binnenplaats komt oud en nieuw samen. De waterpartijen zijn gemaakt voor mooie reflectiefoto’s. De binnenplaats biedt ook op regenachtige dagen mogelijkheden om unieke trouwfoto’s te nemen.

Checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan snel contact met me op.

Trouwfotoshoot mogelijk gemaakt door