Bruiloft Venlo: Eindelijk was het zover; mijn eerste bruiloft. Wat een geweldige dag was het.

Ik begin de trouwdag bij het klaarmaken van de bruid en ga ook nog even langs bij de bruidegom.

De first look is bij één de beste restaurants uit Venlo, het met een Michelin ster bekroonde Valuas. Doordat net dit weekend er ontzettend hoog water is houden we de first look buiten op de parkeerplaats. De bruiloft krijgt veel bekijks en zelfs televisieprogramma Nieuwsuur komt even kijken. Gelukkig houden we onze voeten droog en is de first look er één om nooit te vergeten.

Na de first look vervolgd de bruiloft in Venlo zich bij het sprookjesachtige Domani. Je kan in deze kerk trouwen ook als je niet vóór de kerk wilt trouwen. Een klassieke serene setting welke perfect is voor een prachtige ceremonie. Na de ceremonie blijven we bij Domani voor een borrel en de bruidstaart.

Na het gedeelte op locatie neem ik nog een aantal familieportretten en groepsfoto’s om uiteindelijk met een grijns van oor tot oor in de auto naar huis te stappen. Met het raampje open en de muziek op standje 10 hoor ik de tekst: Burn your biographies, rewrite your history, light up your wildest dreams… Het was een mooie dag.

Wat heb ik genoten, ik kan niet wachten tot de volgende. Heb je ook interesse in mijn trouwfoto’s? Neem dan gerust contact me me op, dan maken we er een dag van om nooit te vergeten.